Blogi

Kategoriat

Moilas Oy: Hyvä pohja yhteistyön laajentamiselle

Eqvitia vastaa Moilas-konsernin ulkoisesta kirjanpidosta. Taloushallinnon toimintatapaohjeistuksen ja automaattisen talousraportoinnin kehitystyö voivat johtaa yhteistyön syvenemiseen.      Tuotannossa syntyvän hukan ja sivuvirtojen hallitseminen on yksi elintarviketeollisuuden suurimmista haasteista. 

Lue lisää »
Blogi - Tilitoimisto Eqvitia

Raportointi kuntoon

Lähtötilanne: Raportointi ei auta johtamisessa Johto on tyytymätön raportoinnin nykytilaan. Se vielä liikaa aikaa, ja on siten kallis. Sen johtamiselle tarjoama tuki on silti riittämätön.

Lue lisää »

Tana-konserni

Tana on suomalainen teollisuusyritys, joka valmistaa kiinteän jätteen käsittelyyn tarkoitettuja kaatopaikkajyriä ja repijöitä. Toimitamme koneita yli 50 maahan. Tanan toimintamalli perustuu vahvasti verkoston hyödyntämiseen ja

Lue lisää »
Blogi - Tilitoimisto Eqvitia

Tulorekisteri-ilmoituksille myöhästymismaksuja

Vuoden 2021 alusta alkaen Verohallinto voi määrätä myöhästymismaksuja Tulorekisteriin pakollisesti ilmoitettavien tietojen myöhästymisestä, kuten palkkatietoilmoituksista. Tähän mennessä myöhästymismaksuja ei pääsäätöisesti ole määrätty. Myöhästymismaksu määrätään, mikäli

Lue lisää »
Blogi - Tilitoimisto Eqvitia

UKK – taloushallinto

Työmme sisältää paljon ohjeistusta ja neuvontaa, jotta voimme taata paitsi asiakkaamme lakien- ja ohjeistuksienmukaisen, myös mahdollisimman kannattavan toiminnan.

Lue lisää »
Blogi - Tilitoimisto Eqvitia

Vastuullisuus

Vastuullisuus on nykyään paljon esillä. Mitä vastuullisuus voi tilitoimistotyössä ja -arjessa tarkoittaa? Otetaanpa pikainen sukellus aiheeseen.

Lue lisää »

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa uusimmat mietteemme? Tilaa tästä uutiskirjeemme ja blogipäivitykset: