Eqvitia - Taloushallinnon palvelutalo

Kirjanpito ja tilinpäätökset

Kirjanpitoa, joka vastaa johtamisen tarpeisiin.

Kirjanpito ja tilinpäätökset

Eteenpäin katsovaa taloushallintoa

Nykyaikainen taloushallinto ei katso menneisyyteen, vaan tulevaisuuteen. Liian usein liiketoiminnassa tyydytään vielä kirjanpidosta saadun menneen tiedon raportointiin ja tulkintaan.  Eqvitia auttaa viemään kirjanpidon ja taloushallinnon uudelle tasolle. Moderniin ajatteluun perustuva taloushallinto palvelee paremmin johtamisen tarpeita ja auttaa tulevaisuuden ennakoinnissa.

Onko teillä haasteita seuraavissa asioissa?

Eqvitian kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut

Eqvitian taloushallinnon asiantuntijat auttavat rakentamaan taloushallintonne prosessit järkevästi ja tehokkaasti. Tarjoamme kirjanpidon, tilinpäätösten ja taloushallinnon tarpeisiin perinteisiä tilitoimistopalveluja kattavamman  kokonaisuuden. Lähtökohtanamme on, että järjestelmissä oleva tieto palvelee lakisääteisten vaatimusten lisäksi ennen kaikkea sisäistä laskentaa ja johdon tarpeita. Valjastamme tietopääomanne omilla järjestelmillänne siten, että tieto

Ota seuraava askel
taloushallinnon kehittämisessä!

Taloushallinnon kehittäminen kannattaa, koska se vaikuttaa liiketoiminnan kasvuun monella tapaa. Eqvitian kokeneet kirjanpitäjät ovat apunasi. Lähdetään liikkeelle suunnitelmallisesti ja askel kerrallaan.

  • Kartoitamme nykytilanteenne liiketoiminnan, johtamisen ja järjestelmien osalta.
  • Teemme ehdotuksen taloushallinnon parantamiseksi.
  • Implementoimme halutessanne muutokset.


Rakennamme ratkaisut teille sopiviin järjestelmiin. Käytämme nykyaikaisia toiminnan ohjauksen ja sähköisen taloushallinnon järjestelmiä, kuten Microsoft Dynamics 365 Business Central, Microsoft Dynamics Nav, SAP, Lemonsoft, Visma L7, Lean System, Likeit, Procountor, Valueframe, Evelia, Netbaro nEcom ja Basware Alusta.

Suoriteperusteinen vai
maksuperusteinen kirjanpito?

Suoriteperusteinen ja maksuperusteinen kirjanpito ovat kaksi pääasiallista tapaa kirjata tapahtumia. Suoriteperusteisessa kirjanpidossa tulot ja menot kirjataan sillä hetkellä, kun kustannukset syntyvät, riippumatta siitä, onko raha vielä vaihtanut omistajaa. Suoriteperusteisen kirjanpidon etu on, että se antaa tarkan ja reaaliaikaisen kuvan yrityksen taloudellisesta tilanteesta. Suoriteperusteisen kirjanpidon avulla taloustiedot heijastavat yrityksen todellista suorituskykyä, mikä helpottaa johtoa päätöksenteossa.


Maksuperusteisessa kirjanpidossa tulot ja menot puolestaan kirjataan vasta, kun raha todella vaihtaa omistajaa. Maksuperusteinen kirjanpito näyttää, kuinka paljon rahaa on käytettävissä tietyllä hetkellä, mutta antaa epätarkan kuvan yrityksen todellisista tuloista ja taloudellisesta tilanteesta.


Yritykset, jotka hyödyntävät suoriteperusteista kirjanpitoa, voivat paremmin hallita kassavirtaa, suunnitella strategioitaan ja kasvaa kestävästi muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Me Eqvitialla panostamme erityisesti aidon ja kattavan suoriteperusteisen kirjanpidon tekemiseen, joka kuukausi. Se myös varmistaa, että tilinpäätös ei aiheuta yllätyksiä tilikauden lopussa.

Ohjelmistot:

Joko aloitetaan?

Ota yhteyttä, niin jutellaan, miten voisimme tukea teitä kasvun tiellä