Eqvitia
Eqvitia - Taloushallinnon palvelutalo

Palkanlaskenta

Kirjanpito ja tilinpäätökset

Tehokasta palkanlaskentaa

Toimivat palkkahallinnon prosessit säästävät merkittävästi resursseja. Asiakkaan liiketoiminnan tarpeisiin räätälöitävä tehokas palkanlaskentapalvelu helpottaa arkea monessa kohtaa. Autamme suoristamaan turhat mutkat, minimoimaan virheet ja vastaamaan lainsäädännön vaatimuksiin.

Onko teillä haasteita
seuraavissa asioissa?

Palkanlaskenta Eqvitian asiantuntijapalveluna

Palkkahallinto ja palkanlaskenta ovat Eqvitian ydinosaamista. Voitte ulkoistaa meille palkanlaskentanne osana taloushallinnon kokonaisuutta tai erikseen. Asiantunteva palkanlaskijamme hoitaa kaiken tarvittavan: palkanlaskennan prosessin kokonaisuudessaan, opastaa lainsäädännöllisissä asioissa sekä palkkahallinnon erityiskysymyksissä.

Nimetty asiantuntija

Räätälöity palvelu

Ohjelmistojen integrointi

Selkeä hinnoittelu

Räätälöity palvelukokonaisuus

Tarjoamme tehokkaat ja tarpeisiin räätälöidyt palkanlaskentapalvelut kaiken kokoisille yrityksille. Saatte Eqvitialta kokonaispalvelua, johon voi kuulua muun muassa palkanlaskenta ja maksatus, lomapalkkojen laskenta, palkkaan liittyvät työsyhdeasiat, matkalaskut, viranomaisilmoitukset ja neuvonta. Käytämme moderneja sähköisiä taloushallinnon ohjelmia, kuten Mepco, Lemonsoft, Jydacom Palkat, Procountor Palkat ja Visma L7.

Joko aloitetaan?

Ota yhteyttä, niin jutellaan, miten voisimme tukea teitä kasvun tiellä