Eqvitia - Taloushallinnon palvelutalo

Palkanlaskenta

Mutkatonta ja tehokasta palkkahallintoa, silti tarpeisiinne räätälöitynä

Tehokasta palkanlaskentaa

Toimivat palkkahallinnon prosessit säästävät merkittävästi resursseja. Asiakkaan liiketoiminnan tarpeisiin räätälöitävä tehokas palkanlaskentapalvelu helpottaa arkea monessa kohtaa. Autamme suoristamaan turhat mutkat, minimoimaan virheet ja vastaamaan lainsäädännön vaatimuksiin.

Onko teillä haasteita
seuraavissa asioissa?

Palkanlaskenta Eqvitian asiantuntijapalveluna

Palkkahallinto on Eqvitian ydinosaamista. Voitte ulkoistaa meille palkanlaskennan osana taloushallinnon kokonaisuutta tai erikseen. Palkkahallinnon asiantuntijamme hoitavat kaiken tarvittavan: palkanlaskennan prosessin kokonaisuudessaan, lainsäädännöllisissä asioissa opastamisen sekä palkkahallinnon erityiskysymyksiin vastaamisen.

Palkanlaskennan hinnoittelemme palkkalaskelmien kappalehinnalla. Hinnoittelussamme tuodaan myös selkeästi esille mitä töitä hinta sisältää ja mitkä ovat laskutettavia lisätöitä.

Oma asiantuntija

Sinulle räätälöity palvelu

Keskenään keskustelevat ohjelmistot

Selkeä hinnoittelu

Palkanlaskennan hinnoittelemme palkkalaskelmien kappalehinnalla. Hinnoittelussamme tuodaan myös selkeästi esille mitä töitä hinta sisältää ja mitkä ovat laskutettavia lisätöitä.

 

Räätälöity palvelukokonaisuus

Tarjoamme tehokkaat ja tarpeisiin räätälöidyt palkanlaskentapalvelut kaiken kokoisille yrityksille. Saatte Eqvitialta kokonaispalvelua, johon voi kuulua muun muassa palkanlaskenta ja maksatus, lomapalkkojen laskenta, palkkaan liittyvät työsyhdeasiat, matkalaskut, viranomaisilmoitukset ja neuvonta. Käytämme moderneja sähköisiä taloushallinnon ohjelmia, kuten Mepco, Lemonsoft, Jydacom Palkat, Procountor Palkat ja Visma L7.

Joko aloitetaan?

Ota yhteyttä, niin jutellaan, miten voisimme tukea teitä kasvun tiellä

Lue lisää blogistamme