Eqvitia

Eqvitia

Eqvitia - tilitoimisto jyväskylä

Talousjohtamisen ja taloushallinnon palvelutalo

Me Eqvitialla haluamme auttaa suomalaisia pk-yrityksiä menestymään. Talouden johtamisen ammattilaisina tuomme näkemystä ja konkreettisia keinoja talouden ja suorituskyvyn johtamiseen. Lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaisen palveluketjun taloushallinnon kehittämiseen, johtamiseen ja ylläpitoon. Vahvuutenamme on valmistavan teollisuuden liiketoimintaympäristön tuntemus.

Toimimme myös Kuopion ja Tampereen alueella.

Asiakas-
lähtöinen
palvelu

Palvelumme sydän on kokenut ja moniammatillinen tiimimme. Meidät tunnetaan asiantuntemuksesta, laadusta ja hyvästä henkilökohtaisesta palvelusta. Yhdistelemme teknologioita ja työtapoja luovasti, ratkaisukeskeisesti ja ihmislähtöisesti – asiakkaamme hyväksi.

Jatkuva kehittäminen

Emme tyydy tarjoamaan ainoastaan perinteisiä tilitoimistopalveluja, vaan haluamme auttaa asiakkaitamme viemään taloushallinnon uudelle tasolle. Kokeneet talousjohtajamme ja taloushallinnon ammattilaisemme tuovat uusia ajatuksia johtamiseen ja prosesseihin.

Pitkäjänteinen kumppani

Talousjohtamisen uudistaminen on pitkäjänteistä ja monesti yksinäistä työtä. Olemme kumppani, joka auttaa rinnalla kulkijana aina siinä, missä apua tarvitaan. Parhaimmillamme otamme kokonaisvastuun talousjohtamisesta ja sen uudistamistyöstä.

EQVITIA PÄHKINÄNKUORESSA

  • Liikevaihto 1,9  mEUR
  • Työntekijöitä 23
  • Vahva controller osaaminen
  • Ammattimainen talous- ja palkkahallinto
  • Laaja ohjelmisto-osaaminen
Ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä, niin jutellaan, miten voisimme tukea teitä kasvun tiellä