Eqvitia - hyvinvoivien työntekijöiden tilitoimisto

Eqvitia työpaikkana

Työyhteisö, jossa voidaan hyvin

Me Eqvitialla uskomme siihen, että hyvinvoiva työntekijä on yrityksen tärkein valttikortti. Teemme jatkuvasti yhteisönä töitä sen eteen, että jokainen voi tulla hyvillä mielin ja hymyssä suin töihin. Jokainen työnantaja tarjoaa mielenkiintoisia ja työtehtäviä mahdollisuuden uusiin haasteisiin, meiltä saat sen ja paljon enemmän.

Virkistyspäivät best! Sekä kaikki henkilökunnan muistamiset esim. ystävänpäivänä ja naistenpäivänä. On fiilis, että työntekijöistä välitetään.
Paula Polas
Paula
Kirjanpitäjä

 

Tavanomaista on, että työpaikan kesken vietetään pikkujoulut ja virkistyspäivät. Eqvitialle se ei riittänyt, vaan työntekijöille tarjotaan yhteistä puuhaa ympäri vuoden. Kokoonnumme neljästi vuodessa isojen asioiden äärelle:

  • Maaliskuussa Cook the Books -nimeä kantava kokkailuilta, jolloin laitetaan ruokaa henkilöstön toivoman teeman mukaan ja jätetään arjen kiireet hetkeksi unholaan
  • Kesäkuussa kesäjuhlat, jolloin pääsemme pitämään hauskaa yhdessä valitun tekemisen ääreen sekä syömään ja juhlimaan hyvin
  • Syksyllä uuden tilikauden Kick Off, joka alkaa toimistolta ja päättyy yhteisen tekemisen jälkeen maittavaan illalliseen. Toimiston etkoilla mietitään ja asetetaan yhdessä uuden tilikauden tavoitteet.
  • Marraskuussa pikkujoulut, koska mitä olisi työvuosi ilman niitä! Pakohuoneita, murhamysteereitä ja hyvää ruokaa, unohtamatta secret santa -tyylillä hankittuja joululahjoja.
 

Lisäksi ilahdutamme arkea monilla pienemmillä asioilla, joiden kantava voima on kaikista suurin. Järjestämme yhteisiä aamupaloja, herkuttelemme juhannusleivonnaisilla ja pidämme jääkaapin täynnä smoothieita. Muistamme työntekijöitä syntymäpäivälahjoilla, työvuosilahjoilla sekä kesäisin koko henkilöstöä kesälahjoilla. Kerkeämme me verokakkukahvitkin juomaan alkuvuodesta!

Eqvitialla työyhteisö on turvallinen. Minulla on tunne, että apua uskaltaa kysyä ja sitä myös saa todella hyvin.
Tanja
Palkanlaskennan harjoittelija

Herkuttelu ja lahjojen jakelu eivät tietenkään yksin riitä jaksamaan työssä, siihen tarvitaan myös hyvä työyhteisö ja esimiehet. Joustava työaika ja etätyömahdollisuudet mahdollistavat työn ja oman elämän yhteensovittamisen paremmin. Meillä on aitona tavoitteena, että jokainen saa pitää täydet lomat omien toiveidensa mukaan, eikä kenelläkään ole liian suuri työtaakka.

Hyvä työyhteisö tuo tukea ja turvaa haastaviinkin työtehtäviin. Terveellinen ja positiivinen työilmapiiri vaikuttaa merkittävästi työntekijöidemme motivaatioon, tuottavuuteen ja sitoutumiseen. Hyvä työilmapiiri ei kuitenkaan synny itsestään, se on monen eri tekijän summa. Yksi tärkeimmistä asioista meillä Eqvitialla on keskinäinen vuorovaikutus sekä avoin kommunikointi. Työntekijöiden ajatusten ja mielipiteiden huomioiminen on meille erityisen tärkeää. Panostamme myös työntekijöiden koulutukseen ja jatkuvaan kehittämiseen, jokaiselle on varattu vuodessa 1000 euron koulutusbudjetti. Uskomme, että uusien taitojen oppiminen ja kehittäminen auttavat pysymään motivoituneena ja sitoutuneena.

Eqvitian työntekijöiden kehtaa kehuskella, tule itse kokeilemaan!

Eqvitia - tilitoimisto

Etsitkö innostavaa työtä taloushallinnon alalta?

Eqvitialla ihmiset ovat yrityksen tärkeintä pääomaa. Etsimme jatkuvasti taloushallinnon ammattilaisia ja hyviä tyyppejä. Haluatko olla mukana rakentamassa asiakkaidemme menestystä ja kehittyä samalla taloushallinnon ammattilaisena? Me voimme tarjota sinulle mielekästä työtä sekä innostavan työyhteisön ja asiakkaat.

Avoin hakemus

Jos meillä ei ole avoinna sinulle sopivaa tehtävää, voit laittaa avoimen hakemuksen sähköpostitse HR-koordinaattorillemme Heidille, heidi.ruuttanen@eqvitia.fi tai lähettää hakemuksen alla olevan lomakkeen kautta.