Eqvitia - Taloushallinto palvelut

Tarkkaa taloushallintoa sekä asiantuntevaa kirjanpitoa

Kokemus, luottamus ja pitkäaikainen kumppanuus, ovat asioita johon nojaamme, jotta johtamisesi helpottuu.

Eqvitia taloushallinto

Tehokas ja läpinäkyvä taloushallinto parantaa kannattavuutta

Eqvitia on taloushallinnon kumppani, joka ottaa haltuun taloushallintonne kokonaisvaltaisesti. Vahvuutemme on taloushallinnon toimintojen kehittämisessä, tehostamisessa ja laadukkaassa toteutuksessa. Suunnitellaan yhdessä liiketoimintanne tarpeita vastaava palvelukokonaisuus. Me toteutamme sen ammattitaidolla ja modernilla otteella – te voitte keskittyä ydinliiketoimintaanne.

Kirjanpito ja tilinpäätökset

Eteenpäin katsovaa taloushallintoa

Verotus

Yritysverotus on liiketoiminnan osa-alue, jossa on tärkeää olla ajan tasalla

Reskontra

Ulkoistettu palvelu helpottaa arkea.

Taloushallinnon
ulkoistaminen Eqvitialle

Eqvitia ottaa haltuun isommankin yrityksen taloustoiminnot, esimerkiksi inhouse-palvelumallina. Palvelukokonaisuuteen voi kuulua kirjanpidon, tilinpäätöksen ja palkanlaskennan prosessit sekä osto-, myyntireskontra- ja laskutuspalvelut. Neuvomme ja opastamme myös verotusasioissa. Voitte ulkoistaa meille koko taloushallinnon prosessin tai eri osa-alueita. Räätälöimme palvelun joustavasti tarpeidenne mukaan ja integroimme kokonaisuuden käytössänne oleviin järjestelmiin. Voitte siirtää meille toimintonne toiselta palveluntarjoajalta, myös kesken tilikautta. Teemme sen teille mahdollisimman helpoksi.

 

Nimetty asiantuntija

Sinulle räätälöity palvelu

Keskenään keskustelevat ohjelmistot

Selkeä hinnoittelu

Kirjanpidollamme on kiinteä kuukausihinta ja selkeä sisältömääritys, turhia yllätyksiä ei tule. Hinnoittelumme sisältää siis myös tarkan työnjaon, jolloin ei jää arvailujen varaan kenen vastuulla mikäkin on ja mitkä asiat kuuluvat esimerkiksi lisälaskutuksen pariin.

Miksi kannattaa valita Eqvitia?

Lue lisää blogistamme