Eqvitia - controller palvelut

Interim Controller

Tuoreita ajatuksia ja suunnitelmallista kasvua

Interim controller, CFO, talousjohtaja

Luodaan uusi numeroilla johtamisen kulttuuri

Talouden johtamisen asiantuntijalla on tärkeä rooli kasvuhakuisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Me Eqvitialla emme näe Controlleria vain kirjanpidon lukujen raportoijana. Controllerin tulee olla ennen kaikkea liiketoiminnan kehittäjä ja toimitusjohtajan oikea käsi. Tämä vaatii talouden osaamisen lisäksi ymmärrystä mm. tilaus–toimitus-prosesseista, toiminnanohjausjärjestelmistä sekä raportointivälineistä.

Eqvitian Controller-palvelu on ratkaisu yrityksille, jotka haluavat johtaa taloutta ja kasvua suunnitelmallisesti. Kokeneet Controllerimme tuovat erityisasiantuntemuksensa ja ulkopuolista näkemystä johtamisen avuksi sekä talousjohtamisen ja suorituskyvyn mittaristojen kehittämiseen. Olemme kumppani, jolta saatte tuoreita ajatuksia talousjohtamisen ja taloushallinnon kehittämiseen. Me haluamme haastaa yrityksenne uudenlaiseen talousajatteluun!

Controller on
talouden asiantuntija

Eqvitian Controller-palvelun tarkoituksena on tuoda vankkaa talouden johtamisen näkemystä ja konkreettisia sekä helposti toteutettavia toimintamalleja arkeen. Controller voi ottaa haltuunsa kokonaisuuksia tai hän voi toimia oman talousasiantuntijanne tiimissä täydentävänä resurssina. Interim Controller auttaa muun muassa seuraavissa tilanteissa:

Johtamisen ja kehittämisen tukena

Apuna muutostilanteissa

Nopea ja helppo startti

Eqvitian Interim Controller -palvelu voidaan aloittaa nopeasti ja riskittömästi. Meidän kanssamme et joudu sitoutumaan mittaviin kuluihin, kehittäminen voidaan aloittaa pienemmälläkin budjetilla. Tarjoamme käyttöönne koko Eqvitian Controller-tiimin osaamisen, joten jokaiseen tarpeeseen löytyy meiltä kokenut asiantuntija. Hyödynnämme palveluissamme luovasti markkinoiden parhaita järjestelmiä, usein myös vanha kunnon Excel on riittävä työkalu. Palvelusuunnittelun lähtökohtana on aina asiakkaan omat järjestelmät ja mahdollisimman suoraviivainen ja tehokas toiminta.

Joko aloitetaan?

Ota yhteyttä, niin jutellaan, miten voisimme tukea teitä kasvun tiellä