Interim Controller

Luodaan uusi numeroilla johtamisen kulttuuri

Interim controller, CFO, talousjohtaja. – Talouden johtamisen asiantuntijalla on tärkeä rooli kasvuhakuisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Me Eqvitialla emme näe Controlleria vain kirjanpidon lukujen raportoijana. Controllerin tulee olla ennen kaikkea liiketoiminnan kehittäjä ja toimitusjohtajan oikea käsi. Tämä vaatii talouden osaamisen lisäksi ymmärrystä mm. tilaus–toimitus-prosesseista, toiminnanohjausjärjestelmistä sekä raportointivälineistä.

Eqvitia Controller auttaa kehittämisessä

Eqvitian Controller-palvelu on ratkaisu yrityksille, jotka haluavat johtaa taloutta ja kasvua suunnitelmallisesti. Kokeneet Controllerimme tuovat erityisasiantuntemuksensa ja ulkopuolista näkemystä johtamisen avuksi sekä talousjohtamisen ja suorituskyvyn mittaristojen kehittämiseen. Olemme kumppani, jolta saatte tuoreita ajatuksia talousjohtamisen ja taloushallinnon kehittämiseen. Me haluamme haastaa yrityksenne uudenlaiseen talousajatteluun!

Controller on talouden asiantuntija

Eqvitian Controller-palvelun tarkoituksena on tuoda vankkaa talouden johtamisen näkemystä ja konkreettisia sekä helposti toteutettavia toimintamalleja arkeen. Controller voi ottaa haltuunsa kokonaisuuksia tai hän voi toimia oman talousasiantuntijanne tiimissä täydentävä resurssina. Interim Controller auttaa muun muassa seuraavissa tilanteissa:

JOHTAMISEN JA KEHITTÄMISEN TUKENA

  • Kannattavuus ei ole halutulla tasolla ja mietitään miten sitä voisi kehittää. Mietitään, miten muissa yrityksissä on ratkottu samoja ongelmia.
  • Liiketoiminnan seuranta on hankalaa ja kokonaiskuva epäselvä.
  • Tuloksen ja kassatilanteen ennakointi on vaikeaa ja yllätyksiin reagointi vie aikaa.
  • Pääomasijoittaja tai muu omistaja toivoo parempaa näkyvyyttä omistamansa liiketoiminnan nykytilaan ja kehittymiseen.

APUNA MUUTOSTILANTEISSA

  • Liiketoiminta on kasvanut, mutta vielä ei haluta palkata täysipäiväistä Controlleria.
  • Controller-tiimissä tarvitaan helpotusta työkuormaan tai väliaikaista Controller-apua esim. henkilöstövaihdoksissa tai muissa muutostilanteissa.
  • Tarvitaan oman henkilöstön osaamisen tueksi talouden asiantuntijaa, esimerkiksi raportointivälineiden suunnitteluun  ja toteutukseen.

Nopea ja helppo startti

Eqvitian Interim Controller -palvelu voidaan aloittaa nopeasti ja riskittömästi. Meidän kanssamme ette joudu sitoutumaan mittaviin kuluihin, kehittäminen voidaan aloittaa pienemmälläkin budjetilla. Tarjoamme käyttöönne koko Eqvitian Controller-tiimin osaamisen, joten jokaiseen tarpeeseen löytyy meiltä kokenut asiantuntija. Hyödynnämme palveluissamme luovasti markkinoiden parhaita järjestelmiä, usein myös vanha kunnon Excel on riittävä työkalu. Palvelusuunnittelun lähtökohtana on aina asiakkaan omat järjestelmät ja mahdollisimman suoraviivainen ja tehokas toiminta.

Yritykseen on palkattava oma Controller.

~

Ei tarvitse. Eqvitian Controller on tehokas inhouse-palvelumallilla toimiva resurssi.

Interim Controller >

Kysyttävää? Ota yhteyttä!