Kuljetusliike Ville Silvasti Oy: Vaivattomuutta ja analytiikkaa liiketoiminnan taustalla

Erikoiskuljetuksiin keskittyneelle Kuljetusliike Ville Silvastille jokainen projekti ja keikka on ainutlaatuinen ja vaativa. Taloushallinnolta toivotaan sen vastapainoksi vaivattomuutta ja selkeyttä. Lisäksi analytiikan ja oikeiden johtopäätösten merkitys kasvaa koko ajan.      

Kuljetusliike Ville Silvasti Oy on projektihallintaan ja keskittynyt korkeiden, pitkien, leveiden sekä painavien lastien kuljetuksiin Pohjois-Euroopassa. Valtaosa liikevaihdosta tulee tuulivoimaloiden osien kuljetuksista. 

– Taloushallinnon täytyy analytiikan avulla tukea tehokasta liiketoimintaa projektiliiketoiminnan kannattavuusohjausta, muistuttaa ulkoisesta ja sisäisestä rahoituksesta vastaava hallituksen jäsen Arje Rimón.

– Palkanlaskentaamme kuuluvat keskeisesti erilaiset lisät ja päivärahat, huomauttaa henkilöstöpäällikkö Mikael Järvinen.

Palkanlaskennasta liiketoiminnan ohjaamisen tueksi                   

Taloushallintojärjestelmän uudistamisen myötä Eqvitia on keväästä 2021 alkaen huolehtinut Kuljetusliike Ville Silvastin palkanlaskennasta. Järvinen ja Rimón kehuvat Eqvitian kykyä tarttua toimeen lennosta, kohtuullista hinnoittelua ja ymmärrystä yrityksensä toiminnasta. 

 – Eqvitia toimii ripeästi ja joustavasti. Vaikka palkanlaskentaan siirtyy tietoja suoraan toiminnanohjausjärjestelmästämme, Eqvitia on hyvin kartalla esimerkiksi palkkojen perusteista ja ohjelmiston määrittelyistä, Järvinen arvioi. 

Sittemmin Eqvitia on tarjonnut kiireapua kuljetusliikkeen ostolaskupuolelle ja osallistunut automaattisen talousraportoinnin mittariston rakentamiseen.    

– Meidän pitää pystyä yhdistämään ja jatkojalostamaan taloushallintajärjestelmästä ja muista lähteistä saatuja tietoja toimintaa ohjaaviksi toimenpiteiksi, Rimón sanoo.  

– Haluamme ohjata liiketoimintaamme vertaamalla vaikkapa kahden eripituisen kuljetuksen onnistumista sekä riskienhallinnan että kannattavuuskehityksen näkökulmista.     

Kuljetusliike Ville Silvasti Oy

  • Keskittynyt projektihallintaan ja erikoiskuljetuksiin  
  • Liikevaihto 72 miljoonaa euroa
  • Työntekijöitä Suomessa 62, ulkomaiden tytäryhtiöt mukaan lukien 150

Jaa artikkeli somessa:

Jaa Linkedinissä
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä