Go On Yhtiöt: Kasvamme ja kehitymme yhdessä 

Henkilöstöpalveluja tarjoava Go On Yhtiöt tahtoo tarjota luotettavaa kumppanuutta niin yritysasiakkailleen kuin työntekijöilleen. Eqvitia on jo toistakymmentä vuotta tukenut yritysketjun kasvua.  

Franchising-yhteistyömalliin perustuvan Go On Yhtiöiden palvelupaletti sisältää henkilöstövuokrauksen, rekrytoinnin, suorahaun, soveltuvuusarvioinnit ja koulutuksen. Jokainen ketjun yrittäjä ja yksikkö voi erikoistua toimialakohtaisesti, mutta valtakunnallisesti Go On Yhtiöt palvelee kaikkia toimialoja.   

– Haasteena on ennustaa erilaisten yrittäjiemme ja yksiköidemme tarpeita, arvioi  toimitusjohtaja Kimmo Salminen.                              

– Henkilöstöpalveluita ylipäätään leimaa kaksinapaisuus: joko työntekijöitä ei tarvita lainkaan tai sitten heistä on huutava pula. Meidän täytyy tehdä parhaamme, jotta sopiva työ ja sen tekijä kohtaavat toisensa – päiväksi, viikoksi tai paljon pidemmäksikin ajaksi.

Kirjanpidosta toimintaan taloudellisena neuvonantajana

Go On Yhtiöiden ketjukonseptiin kuuluvat muun muassa yhteinen oma palkkahallinto, myynti, markkinointi ja koulutus. 

Eqvitia vastaa koko ketjun kirjanpidosta ja toimii tarvittaessa johdon taloudellisena neuvonantajana. Se on myös osallistunut muun muassa myynnin raportointia tukevan Power BI 

-mittariston suunnitteluun.

– Taloushallinto hoituu luotettavasti ja numerot ohjaavat entistä tehokkaammin liiketoimintaamme. Tämän ansiosta voin keskittyä muihin asioihin, Salminen sanoo.      

Eqvitian ja Go On Yhtiöiden yhteistyö alkoi jo toistakymmentä vuotta sitten. Salminen kehuu kumppanuutta.

– Eqvitia on ollut kiinnostunut kasvustamme ja haluaa kehittyä kanssamme.      

– Tänä päivänä Eqvitia tuntee todella hyvin Go On Yhtiöiden toiminnan, tarpeet ja yrittäjät. Heidän asiantuntijansa tekevät aktiivisesti ehdotuksia ja tarjoavat ratkaisuja. On hyvä yhdessä pallotella ideoita ja viedä niitä käytäntöön. 

Go On Yhtiöt

  • Valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys, 24 toimipistettä 
  • Liikevaihto 45 miljoonaa euroa
  • 70 toimihenkilöä, oma palkkahallinto

Jaa artikkeli somessa:

Jaa Linkedinissä
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä