Eqvitia oy - kirjanpitäjä

Kirjanpito Jyväskylässä

Kirjanpitoa, joka vastaa johtamisen tarpeisiin.

Eqvitia taloushallinto

Lisää kannattavuutta
laadukkaalla kirjanpidolla

Eqvitia on taloushallinnon kumppani, joka tarjoaa kirjanpitoa Jyväskylässä. Autamme taloushallinnon tehostamisessa kokonaisvaltaisesti tarjoamalla muun muassa palkanlaskentaa, reskontran ylläpitoa ja kirjanpitoa Jyväskylässä. Eqvitian kokeneet palkanlaskennan ammattilaiset ja kirjanpitäjät Jyväskylässä hoitavat taloushallinnon toimenpiteet asiantuntevasti ja modernilla otteella. – Te voitte keskittyä ydinliiketoimintaanne.

KIRJANPITO JYVÄSKYLÄ

Johtamisen tueksi

Toteutamme kirjanpidon ja muut taloushallinnon palvelut niin, että ne toimivat johtamisen tukena päivittäisessä liiketoiminnassa. Parhaimmillaan kirjanpito tarjoaa yrityksen johdolle kattavan kuvan taloudellisesta tilanteesta ja suorituskyvystä. Ajankohtaiset tiedot mahdollistavat päätösten tekemisen faktoihin perustuen, ja auttaa tunnistamaan yrityksen vahvuudet ja heikkoudet – joka kuukausi.

Kirjanpidon avulla voidaan seurata taloudellisia tavoitteita, budjetointia ja kulurakennetta, joiden avulla voidaan tunnistaa mahdolliset riskit heti, kun ne ilmenevät.

Huolellisesti ylläpidetty kirjanpito auttaa optimoimaan resurssien käytön, parantamaan kannattavuutta ja tekemään strategisia päätöksiä yrityksen menestyksen varmistamiseksi.

Miksi kannattaa valita Eqvitia?

Kirjanpidon ja taloushallinnon ulkoistaminen

Tilitoimisto Eqvitian kirjanpidon ammattilaiset räätälöivät palvelukokonaisuuden tarpeidenne mukaan. Kirjanpidon ja taloushallinnon ulkoistaminen meille on järkevää. Teemme kaiken teille mahdollisimman helpoksi. Eqvitian taloushallinnon ammattilaiset auttavat taloushallinnon prosessien uudistamisessa ja kehittämisessä.

Eqvitian tilitoimisto ja kirjanpitäjät Jyväskylässä palvelevat asiakkaita joustavasti ympäri Suomen.

Autamme mielellämme, kun kirjanpidon vaihtaminen on yrityksessänne ajankohtaista tai haluatte ulkoistaa nykyisiä toimintoja.

Kattava suoriteperusteinen kirjanpito

Me Eqvitialla panostamme erityisesti aidon, kattavan ja kuukausittaisen suoriteperusteisen kirjanpidon tekemiseen.

Suoriteperusteisen kirjanpidon avulla voidaan hallita kassavirtaa paremmin, suunnitella strategioita ja kasvaa kestävästi muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Suoriteperusteinen kirjanpito myös varmistaa, että tilinpäätös ei aiheuta yllätyksiä tilikauden lopussa.

Mikä on suoriteperusteinen kirjanpito?

Suoriteperusteinen ja maksuperusteinen kirjanpito ovat kaksi pääasiallista tapaa kirjata tapahtumia. Suoriteperusteisessa kirjanpidossa tulot ja menot kirjataan sillä hetkellä, kun kustannukset syntyvät, riippumatta siitä, onko raha vielä vaihtanut omistajaa. Suoriteperusteisen kirjanpidon etu on, että se antaa tarkan ja reaaliaikaisen kuvan yrityksen taloudellisesta tilanteesta. Suoriteperusteisen kirjanpidon avulla taloustiedot heijastavat yrityksen todellista suorituskykyä, mikä helpottaa johtoa päätöksenteossa.

Maksuperusteisessa kirjanpidossa tulot ja menot puolestaan kirjataan vasta, kun raha todella vaihtaa omistajaa. Maksuperusteinen kirjanpito näyttää, kuinka paljon rahaa on käytettävissä tietyllä hetkellä, mutta antaa epätarkan kuvan yrityksen todellisista tuloista ja taloudellisesta tilanteesta.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Jätä yhteydenottopyyntö

Räätälöimme palvelumme aina asiakkaidemme tarpeen mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kartoitamme tarpeenne ja ehdotamme sopivaa palvelukokonaisuutta.

Joko aloitetaan?

Ota yhteyttä, niin jutellaan, miten voisimme tukea teitä kasvun tiellä