Eqvitia - analytiikan ekspertti

Hankintajohtajan paras kaveri

Hankintahintojen kehitys ja toimittajien toimitusvarmuus - selkeästi ja helposti

Tiedon analysointia ei ole koskaan tehty näin helpoksi! Uuden tiedon valossa neula löytyy heinäsuovasta vaivatta. Havaitset helposti hintamuutokset. Näet toimittajat, joiden toimitusvarmuus on huippu tai heikko.

Teollisuustaustaiset controllerimme ovat huomanneet, kuinka vaikeaa komponenttihintojen seuranta todellisuudessa on, eivätkä ERP:t useinkaan mahdollista sitä. Kehitimme hankintajohtajille työkalun, joka poistaa tämän ongelman. Saman työkalun avulla voit myös seurata ja vertailla toimittajien toimitusvarmuutta. Saat tiedon  siitä, ketkätoimittajat ovat aina ajoissa, ketkä myöhässä, kuinka paljon myöhästyneitä toimituksia on ja mitkä tuotteet ovat toimitusvarmuudeltaan heikoimmat.

Ripeä käyttöönotto

Käyttöönotto on ripeä ja saatte työkalun käyttöön kahden viikon kuluttua tilauksesta. Perehtymiseen riittää tunnin Teams-palaveri.

Kytkettävissä kaikkiin ERP:hin

Integroimme työkalun käyttämäänne ERP:hen siten, että mittarit päivittyvät automaattisesti reaaliajassa. Hinnat haetaan ostolaskujen riveiltä ja toimitusvarmuus tilausriveiltä.

Selkeä hinnoittelu

Työkalulla on hyvin maltillinen aloitusmaksu ja kiinteä kuukausimaksu.

Havainnoi ja nauti uuden tiedon tuomasta varmuudesta!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!