Eqvitia
Eqvitia - Taloushallinnon palvelutalo

Rekry

Eqvitia - tilitoimisto

Etsitkö innostavaa työtä taloushallinnon alalta?

Eqvitialla ihmiset ovat yrityksen tärkeintä pääomaa. Etsimme jatkuvasti taloushallinnon ammattilaisia ja hyviä tyyppejä. Haluatko olla mukana rakentamassa asiakkaidemme menestystä ja kehittyä samalla taloushallinnon ammattilaisena? Me voimme tarjota sinulle mielekästä työtä sekä innostavan työyhteisön ja asiakkaat.

Jos kiinnostuit, niin hae meille töihin. Jos meillä ei juuri nyt ole avoinna sinulle sopivaa tehtävää, voit laittaa meille avoimen hakemuksen sähköpostitse.

Taloushallinnon osaaja, olisiko syksyllä uusien haasteiden aika?

Eqvitia etsii kasvun myötä Jyväskylään kirjanpitäjää!

Kirjanpitäjänä pääset ammattilaisten joukkoon vastaamaan omista kirjanpitoasiakkaistasi kokeneen kirjanpitotiimin tuella. Meillä saat mahdollisuuden työskennellä isojen teollisuuden toimijoiden kirjanpidon parissa ja kehittämään osaamistasi vastuullisissa työtehtävissä sekä kartuttamaan ammattitaitoasi kirjanpidon asiantuntijana. Kirjanpito-osaamisesi lisäksi pääset hyödyntämään työssä myös näkemystäsi teollisuusyrityksen talousprosessin järjestämisestä.

Panostamme rennossa työyhteisössämme henkilökunnan osaamiseen, yhdessä tekemiseen ja avoimeen ilmapiiriin. Me tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, viihtyisät ja modernit työtilat aivan kauppakeskus Sepän vieressä sekä hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluu mm. virkistysreissut Etelä-Eurooppaan. Eqvitia Oy tarjoaa moderneja taloushallinto- ja controller-palveluita valtakunnallisesti. Teemme räätälöityjä vaativia asiantuntijapalveluja ja erityisen vahvoja olemme teollisuuden taloudellisessa ohjauksessa. Sopisitko sinä asiantuntijoidemme joukkoon?

Klikkaa alla olevasta painikkeesta ja täytä lyhyt kyselymme.

Senior Controller, ota urasi seuraava askel kanssamme!

Eqvitia hakee kokenutta controlleria tuomaan osaamistaan mukaan jatkuvasti kehittyvään ja kasvavaan toimintaansa.

Meillä controllerin työnkuva on kaukana säännöllisesti toistuvista vakiotehtävistä, sillä tarjoamme controller-työtä asiakkaillemme ulkoistettuna palveluna. Pääset kehittymään varsinaiseksi business-osaajaksi, sillä raportoinnin ja ennustamisen lisäksi työnkuvaasi kuuluu esimerkiksi PowerBI-kehitystyö sekä asiakkaan controller-toiminnan ja talousjohtamisen prosessien kehittäminen.

Tekemäsi työ on äärimmäisen merkityksellistä ja pääset ottamaan suurta vastuuta mm. asiakasyrityksen kannattavuuden, seurantarakenteen ja toiminnanohjausjärjestelmien kehittämisestä. Panostamme rennossa työyhteisössämme henkilökunnan osaamiseen, yhdessä tekemiseen ja avoimeen ilmapiiriin. Me tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, viihtyisät ja modernit työtilat aivan kauppakeskus Sepän vieressä sekä hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluu mm. virkistysreissut Etelä-Eurooppaan.

Eqvitia Oy tarjoaa moderneja taloushallinto- ja controller-palveluita valtakunnallisesti. Teemme räätälöityjä vaativia asiantuntijapalveluja ja erityisen vahvoja olemme teollisuuden taloudellisessa ohjauksessa. Kuulostaako tämä sinulle sopivalta ura-askeleelta? 

Klikkaa alla olevasta painikkeesta ja täytä lyhyt kyselymme.