Meille töihin

Etsitkö innostavaa työtä taloushallinnon alalta?

Eqvitialla ihmiset ovat yrityksen tärkeintä pääomaa. Etsimme jatkuvasti taloushallinnon ammattilaisia ja hyviä tyyppejä. Haluatko olla mukana rakentamassa asiakkaidemme menestystä ja kehittyä samalla taloushallinnon ammattilaisena? Me voimme tarjota sinulle mielekästä työtä sekä innostavan työyhteisön ja asiakkaat.

Jos kiinnostuit, niin hae meille töihin. Jos meillä ei juuri nyt ole avoinna sinulle sopivaa tehtävää, voit laittaa meille avoimen hakemuksen sähköpostitse.

Kasvun myötä Eqvitia Oy hakee loistokkaaseen ja osaavaan joukkoonsa nyt vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään

CONTROLLERIA

Controllerina intohimosi on erilaisten yritysten kannattavuuden ja controller-toiminnon kehittäminen. Pystyt tunnistamaan kannattavuuden ajurit asiakkaan liiketoiminnasta sekä ohjaamaan näiden kehittämistä yhdessä asiakkaan kanssa. Osaat tuottaa tietojärjestelmien datasta johtamisessa tarvittavaa tietoa ymmärrettävässä muodossa. Eqvitialla asiakkaat toimivat laajasti eri toimialoilla sekä eri kokoluokissa.

Toivomme, että sinulta löytyy kokemusta ja näkemystä talouden johtamisesta ja ohjaamisen kehittämisestä useamman vuoden ajalta. Kyky omaksua ripeästi uuden liiketoiminnan tärkeimmät piirteet ja hyvät kommunikointitaidot ovat työssä menestymisen kannalta ensiarvoisen tärkeää. Eduksi katsomme valmistavan teollisuuden controller-osaamisen.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, jossa työtehtävät ovat monipuolisia ja asiakkaat mielenkiintoisia. Tehtävässä pääset kehittämään osaamistasi vastuullisten tehtävien parissa sekä kehittymistäsi ovat tukemassa ammattilaisista koostuva controller-tiimi.

Oletko etsimämme huipputyyppi? Haluatko työskennellä osana rentoa, mutta ahkeraa Eqvitian joukkoa? Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja hae paikkaa viimeistään sunnuntaina 2.1.2022 mennessä! Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointia hoitavan Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Essi Kalajanniska, 040 173 9797, essi.kalajanniska@go-on.fi

Avoimet työpaikat talousammattilaisille

Kasvun myötä Eqvitia Oy hakee loistokkaaseen ja osaavaan joukkoonsa nyt vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään

PALKANLASKIJAA

Työtehtäviisi kuuluvat monipuolisesti erilaisten asiakasyritysten palkanlaskenta ja siihen liittyvät työt asiakaspalvelua unohtamatta. Työssäsi pääset halutessasi myös kehittämään palkanlaskennan prosesseja.

Tartut rohkeasti haasteisiin ja reagoit nopeasti yllättäviinkin tilanteisiin. Työyhteisön jäsenenä olet tärkeä osa tiimiä, missä kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Toivomme myös, että sinulta löytyy jo ennestään palkanlaskennan kokemusta.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, jossa työtehtävät ovat monipuolisia ja asiakkaat mielenkiintoisia. Tehtävässä pääset kehittämään osaamistasi vastuullisten tehtävien parissa ja kasvamaan palkanlaskennan asiantuntijana.

Oletko etsimämme huipputyyppi? Haluatko työskennellä osana rentoa, mutta ahkeraa Eqvitian joukkoa? Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja hae paikkaa viimeistään sunnuntaina 2.1.2022 mennessä! Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointia hoitavan Go On Jyväskylän HR-päällikkö Emmi Leppänen, 044 334 6292, emmi.leppanen@go-on.fi

Ota yhteys:

CONTROLLER-PALVELUT

Heikki Pänkäläinen

heikki.pankalainen@eqvitia.fi
040 575 8065

TALOUSHALLINTO

Netta Metsätähti

netta.metsatahti@eqvitia.fi
044 737 2276

PALKKAHALLINTO

Kati Hämäläinen

kati.hamalainen@eqvitia.fi
044 737 2271

Kysyttävää? Ota yhteyttä!