Meille töihin.

Kyllähän sen kaikki tietävät millaista porukkaa me tilitoimistolaiset olemme. Meillä on töissä ihmisiä, joiden lapsuuden supersankari oli Jarmo Leppiniemi. On meillä toki niitäkin joiden sankari on Ihmemies MacGyver tai Batman. Uskallamme väittää, että tilitoimistojen standardeilla mitattuna olemme varsin rento työpaikka, jonne on aina kiva tulla maanantaina töihin.

Meillä työtä tekevät ihmiset, jotka osaavat asiansa ja haluavat haastaa itseään. Toimistolla ollaan aamulla aikaisin eikä päivää siivitä pelkkä kahvinjuonti. Meillä tehdään töitä ahkerasti ja kunnioitamme toistemme työrauhaa. Osaamme asettautua asiakkaidemme saappaisiin ja pidämme jalat tukevasti maassa.

Oletko kiinnostunut liittymään tilitoimistosankareidemme joukkoon?

Tarvitsemme rohkeita työkavereita. Uusilta jäseniltämme odotamme kykyä tarjota asiakkaille sitä mitä he tarvitsevat. Eikä aina vain sitä mitä he pyytävät. Mukaan mahtuu kaikenlaisia huipputyyppejä, kunhan haluaa ratkaista asiakkaan pulmat ja olla nokkela, näppärä ja nopea. Sillä sellaisia me haluamme olla.

Kerromme alla avoimista työpaikoistamme. Vaikka laatikko olisi tilapäisesti tyhjä ja koet, että kuulut joukkoomme, ole rohkea ja Ilmianna itsesi avoimella hakemuksella Jarkolle/Arille! Meitä kiinnostaa erityisesti se mitä osaat, mitä haluat meillä tehdä ja miksi työ tilitoimistossamme kiinnostaa.

Haluamme olla nopeita ja näppäriä myös työnhakijoiden kanssa! Vastaamme hakemuksiin ja heti tilitoimistosankarin tehtävistä vapauduttuamme…

Avoimia työpaikkoja: