Eqvitia
Eqvitia - Taloushallinnon palvelutalo

Rekry

Eqvitia - tilitoimisto

Etsitkö innostavaa työtä taloushallinnon alalta?

Eqvitialla ihmiset ovat yrityksen tärkeintä pääomaa. Etsimme jatkuvasti taloushallinnon ammattilaisia ja hyviä tyyppejä. Haluatko olla mukana rakentamassa asiakkaidemme menestystä ja kehittyä samalla taloushallinnon ammattilaisena? Me voimme tarjota sinulle mielekästä työtä sekä innostavan työyhteisön ja asiakkaat.

Jos kiinnostuit, niin hae meille töihin. Jos meillä ei juuri nyt ole avoinna sinulle sopivaa tehtävää, voit laittaa meille avoimen hakemuksen sähköpostitse.

Etsimme nyt palkanlaskijaa!

Eqvitia Oy tarjoaa moderneja taloushallinto- ja controller-palveluita valtakunnallisesti. Teemme räätälöityjä vaativia asiantuntijapalveluja ja erityisen vahvoja olemme teollisuuden taloudellisessa ohjauksessa. Kasvava yrityksemme on erikoistunut tarjoamaan tehostettua taloushallintoa ja mahdollistamaan asiakkaille uudenlaisen tulevaisuuteen katsovan talousjohtamisen mallin.

Haemme joukkoomme ammattilaisia, joilla on jo kokemusta vaativista taloushallinnon tehtävistä. Tarjoamme vahvojen ammattilaisten tiimin tuen ja kannustavan palkkiomallin. Meillä saat tilaisuuden kehittää osaamistasi sekä tuoda oman näkemyksesi osaksi kiinnostavaa ja vaihtelevaa työympäristöä.

Etsimme kasvun myötä vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään

PALKANLASKIJAA

Työtehtäviisi palkanlaskijana kuuluvat monipuolisesti erilaisten asiakasyritysten palkanlaskenta ja siihen liittyvät työt asiakaspalvelua unohtamatta. Työssäsi pääset halutessasi myös kehittämään palkanlaskennan prosesseja.

Odotamme sinulta

Tartut rohkeasti haasteisiin ja reagoit nopeasti yllättäviinkin tilanteisiin. Työyhteisön jäsenenä olet tärkeä osa tiimiä, missä kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Sinulta löytyy jo ennestään palkanlaskennan työkokemusta ja arvostamme aiempaa tilitoimistotaustaa.

Tarjoamme sinulle

Vakituisen työsuhteen, jossa työtehtävät ovat monipuolisia ja asiakkaat mielenkiintoisia. Tehtävässä pääset kehittämään osaamistasi vastuullisten tehtävien parissa ja kasvamaan palkanlaskennan asiantuntijana. Mukavan työyhteisön, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät henkilöstöedut, kuten virkistysreissuja Etelä-Eurooppaan. Eqvitia panostaa henkilökuntansa osaamiseen, ilmapiirimme on innostunut, tekeminen tiimihenkistä ja kannustavaa. Viihtyisät, modernit toimitilamme sijaitsevat aivan kauppakeskus Sepän vieressä Jyväskylän Seppälässä.

Eqvitialla ihmiset ovat yrityksen tärkeintä pääomaa. Haluatko olla mukana rakentamassa asiakkaidemme menestystä ja kehittyä samalla taloushallinnon ammattilaisena? Me voimme tarjota sinulle mielekästä työtä sekä innostavan työyhteisön ja asiakkaat.

Toimi heti ja jätä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta 24.11.2022 mennessä! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän rekrytointipäällikkö Mira Perttula, 040 074 5000, mira.perttula@go-on.fi.