Eqvitia - Taloushallinnon palvelutalo

Rekry

Eqvitia - REKRYTOINTI

Etsimme nyt kirjanpitäjää!

Eqvitia Oy tarjoaa moderneja taloushallinto- ja controller-palveluita valtakunnallisesti. Kasvava yrityksemme on erikoistunut tarjoamaan tehostettua taloushallintoa ja mahdollistamaan asiakkaille uudenlaisen tulevaisuuteen katsovan talousjohtamisen mallin. Viihtyisät, modernit toimitilamme sijaitsevat aivan kauppakeskus Sepän vieressä Jyväskylän Seppälässä.

Haemme joukkoomme ammattilaisia, joilla on jo kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja meillä on nyt kasvun myötä etsinnässä KIRJANPITÄJÄ vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään.

Mikäli haluat kehittää osaamistasi vastuullisissa työtehtävissä ja kartuttaa ammattitaitoasi kirjanpidon parissa, me voisimme olla uusi työpaikkasi. Kolme kokenutta kirjanpidon tehotiimiämme varmistaa, että saat taaksesi riittävän tuen vastatessasi omista kirjanpitoasiakkaistasi. Apua saa aina kysyttäessä ja työskentely tapahtuu tiimimäisesti.

Varmistamme, että kenenkään työtaakka ei ole liian suuri ja lomat on mahdollista pitää suunnitellusti. Arvojemme mukaisesti tarjoamme avoimen ilmapiirin, tsemppaavia työkavereita ja välittäviä esihenkilöitä. Meillä pääset kehittämään kirjanpidon prosesseja entistä sujuvammiksi ja hyödyntämään näkemystäsi asiakasyrityksen talousprosessin järjestämisestä. Meillä on vahvaa controller osaamista ja oma sisäinen Controller Akatemia. Kiinnostuksesi mukaan työnkuvaa on mahdollista laajentaa myös tähän suuntaan.

Eqvitialaisilla ei tule arjen keskellä tylsää, sillä juhlimme ja juhlistamme reilusti. Yhteisistä aamupaloista pikkujouluihin ja kaikkea siltä väliltä, meidän kanssamme työnteko on hauskaa. Tarjoamme hybridityömahdollisuuden, polkupyöräedun, virike-edun ja paljon muuta. Voit lukea lisää meillä työskentelystä täältä: https://eqvitia.fi/eqvitia-tyopaikkana/.

Toivomme sinulta:

 • Kaupallista koulutusta (tradenomi/merkonomi)
 • Vähintään 3–5 vuotta kokemusta osakeyhtiöiden kirjanpidosta ja tilinpäätösten laatimisesta
 • Intoa kartuttaa ammattitaitoa kouluttautumalla eteenpäin
  • Kannustamme KLT-tutkinnon suorittamiseen
 • Kokemusta Procountor-ohjelmiston käytöstä, muu osaaminen lasketaan eduksi
 • Tarkkaa ja itsenäistä otetta työskentelyyn

Eduksi katsotaan aiempi kokemus tilitoimistotyöskentelystä.

Tarjoamme sinulle:

 • Kannustavan työyhteisön
 • Hyvät työsuhde-edut
 • Vakituisen työsuhteen
 • Kilpailukykyisen ja osaamiseen pohjautuvan palkan
 • Liukuvan työajan
 • Moderneimmat työkalut, joiden avulla taipuu tehtävä kuin tehtävä
 • Avoimen keskustelukulttuurin

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä saat HR-koordinaattoriltamme Heidi Ruuttaselta, heidi.ruuttanen@eqvitia.fi arkisin klo 9–15 välillä. Jätäthän hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen 7.1.2024 mennessä alla olevan linkin kautta tai lähettämällä ne suoraan sähköpostitse Heidille.

Eqvitia - tilitoimisto

Etsitkö innostavaa työtä taloushallinnon alalta?

Eqvitialla ihmiset ovat yrityksen tärkeintä pääomaa. Etsimme jatkuvasti taloushallinnon ammattilaisia ja hyviä tyyppejä. Haluatko olla mukana rakentamassa asiakkaidemme menestystä ja kehittyä samalla taloushallinnon ammattilaisena? Me voimme tarjota sinulle mielekästä työtä sekä innostavan työyhteisön ja asiakkaat.

Avoin hakemus

Jos meillä ei ole avoinna sinulle sopivaa tehtävää, voit laittaa avoimen hakemuksen sähköpostitse HR-koordinaattorillemme Heidille, heidi.ruuttanen@eqvitia.fi tai lähettää hakemuksen alla olevan lomakkeen kautta.