Meille töihin.

Kyllähän sen kaikki tietävät millaista porukkaa me tilitoimistolaiset olemme. Meillä on töissä ihmisiä, joiden lapsuuden supersankari oli Jarmo Leppiniemi. On meillä toki niitäkin joiden sankari on Ihmemies MacGyver tai Batman. Uskallamme väittää, että tilitoimistojen standardeilla mitattuna olemme varsin rento työpaikka, jonne on aina kiva tulla maanantaina töihin.

Meillä työtä tekevät ihmiset, jotka osaavat asiansa ja haluavat haastaa itseään. Toimistolla ollaan aamulla aikaisin eikä päivää siivitä pelkkä kahvinjuonti. Meillä tehdään töitä ahkerasti ja kunnioitamme toistemme työrauhaa. Osaamme asettautua asiakkaidemme saappaisiin ja pidämme jalat tukevasti maassa.

Oletko kiinnostunut liittymään tilitoimistosankareidemme joukkoon?

Rekrymme on päättynyt. Löysimme Eqvitialle huippuvahvistusta. 🙂 Kiitos kaikille hakijoille!

Avoimia työpaikkoja:

Tule Eqvitian iloiseen ja dynaamiseen joukkoon!

Toimintamme laajentuessa haemme joukkoomme osaavaa KIRJANPITÄJÄÄ

Työtehtävät

Vastaat itsenäisesti omista kirjanpitoasiakkaistasi, kokeneen kirjanpitotiimin tuella. Lisäksi olet mukana kehittämässä kirjanpidon prosesseja halutessasi myös muita yrityksemme toimintoja. Työtehtävät ovat varsin monipuoliset.

Odotamme sinulta

Kaupallista koulutusta, voit olla koulutukseltasi esimerkiksi tradenomi tai merkonomi. Edellytämme kokemusta osakeyhtiöiden kirjanpidosta. Tärkein ominaisuus työssä pärjäämiseksi on aito kiinnostus alaa ja kirjanpitäjän työtä kohtaan.

Kirjanpitäjän työ on vastuullista ja siinä tarvitaan itsenäistä otetta. Toivomme, että olet joustava ja kehittämishaluinen.

Tarjoamme sinulle

Vakituisen työsuhteen, jossa työtehtävät ovat monipuolisia ja asiakkaat mukavia. Tehtävässä pääset kehittämään osaamistasi vastuullisten tehtävien parissa ja kasvamaan kirjanpidon asiantuntijana. Kannustamme mm. KLT-tutkinnon suorittamiseen.

Tarjoamme iloisen ja rennon työyhteisön, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät henkilöstöedut, kuten virkistysreissuja Etelä-Eurooppaan. Eqvitia panostaa henkilökuntansa osaamiseen, ilmapiirimme on innostunut, tekeminen tiimihenkistä ja kannustavaa. Viihtyisät, modernit toimitilamme sijaitsevat aivan kauppakeskus Sepän vieressä Jyväskylän Seppälässä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antaa toimitusjohtajamme Jarkko Hakola p. 040 839 1921.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 30.6.2020 mennessä osoitteeseen jarkko.hakola@eqvitia.fi.

Kysyttävää? Ota yhteyttä!