Eqvitia
Eqvitia - Taloushallinnon palvelutalo

Rekry

Eqvitia - tilitoimisto

Etsitkö innostavaa työtä taloushallinnon alalta?

Eqvitialla ihmiset ovat yrityksen tärkeintä pääomaa. Etsimme jatkuvasti taloushallinnon ammattilaisia ja hyviä tyyppejä. Haluatko olla mukana rakentamassa asiakkaidemme menestystä ja kehittyä samalla taloushallinnon ammattilaisena? Me voimme tarjota sinulle mielekästä työtä sekä innostavan työyhteisön ja asiakkaat.

Jos kiinnostuit, niin hae meille töihin. Jos meillä ei juuri nyt ole avoinna sinulle sopivaa tehtävää, voit laittaa meille avoimen hakemuksen sähköpostitse.

Etsimme nyt:

Kirjanpitäjää!

Eqvitia Oy tarjoaa taloushallinto- ja controllerpalveluja valtakunnallisesti. Teemme räätälöityjä vaativia asiantuntijapalveluja ja erityisen vahvoja olemme valmistavan teollisuuden taloudellisessa ohjauksessa.

Haemme joukkoomme ammattilaisia, joilla on jo kokemusta vaativista taloushallinnon tehtävistä. Tarjoamme vahvojen ammattilaisten tiimin tuen ja kannustavan palkkiomallin. Meillä saat tilaisuuden vahvaan ammatilliseen kasvuun.

Etsimme kasvun myötä vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään

KIRJANPITÄJÄ

Tule Eqvitian iloiseen ja dynaamiseen joukkoon!

Toimintamme laajentuessa haemme joukkoomme osaavaa kirjanpitäjää

Työtehtävät

Vastaat itsenäisesti omista kirjanpitoasiakkaistasi, kokeneen kirjanpitotiimin tuella. Lisäksi olet mukana kehittämässä kirjanpidon prosesseja halutessasi myös muita yrityksemme toimintoja. Työtehtävät ovat varsin monipuoliset.

Odotamme sinulta

Kaupallista koulutusta, voit olla koulutukseltasi esimerkiksi tradenomi tai merkonomi. Edellytämme kokemusta osakeyhtiöiden kirjanpidosta. Tärkein ominaisuus työssä pärjäämiseksi on aito kiinnostus alaa ja kirjanpitäjän työtä kohtaan.

Kirjanpitäjän työ on vastuullista ja siinä tarvitaan itsenäistä otetta. Toivomme, että olet joustava ja kehittämishaluinen.

Tarjoamme sinulle

Vakituisen työsuhteen, jossa työtehtävät ovat monipuolisia ja asiakkaat mukavia. Tehtävässä pääset kehittämään osaamistasi vastuullisten tehtävien parissa ja kasvamaan kirjanpidon asiantuntijana. Kannustamme mm. KLT-tutkinnon suorittamiseen.

Tarjoamme iloisen ja rennon työyhteisön, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät henkilöstöedut, kuten virkistysreissuja Etelä-Eurooppaan. Eqvitia panostaa henkilökuntansa osaamiseen, ilmapiirimme on innostunut, tekeminen tiimihenkistä ja kannustavaa. Viihtyisät, modernit toimitilamme sijaitsevat aivan kauppakeskus Sepän vieressä Jyväskylän Seppälässä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antaa taloushallinnon palvelupäällikkö Netta Metsätähti, 044 737 2276

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 30.5.2022 mennessä osoitteeseen: netta.metsatahti@eqvitia.fi