Meille töihin.

Kyllähän sen kaikki tietävät millaista porukkaa me tilitoimistolaiset olemme. Meillä on töissä ihmisiä, joiden lapsuuden supersankari oli Jarmo Leppiniemi. On meillä toki niitäkin joiden sankari on Ihmemies MacGyver tai Batman. Uskallamme väittää, että tilitoimistojen standardeilla mitattuna olemme varsin rento työpaikka, jonne on aina kiva tulla maanantaina töihin.

Meillä työtä tekevät ihmiset, jotka osaavat asiansa ja haluavat haastaa itseään. Toimistolla ollaan aamulla aikaisin eikä päivää siivitä pelkkä kahvinjuonti. Meillä tehdään töitä ahkerasti ja kunnioitamme toistemme työrauhaa. Osaamme asettautua asiakkaidemme saappaisiin ja pidämme jalat tukevasti maassa.

Oletko kiinnostunut liittymään tilitoimistosankareidemme joukkoon?

Tarvitsemme rohkeita työkavereita. Uusilta jäseniltämme odotamme kykyä tarjota asiakkaille sitä mitä he tarvitsevat. Eikä aina vain sitä mitä he pyytävät. Mukaan mahtuu kaikenlaisia huipputyyppejä, kunhan haluaa ratkaista asiakkaan pulmat ja olla nokkela, näppärä ja nopea. Sillä sellaisia me haluamme olla.

Kerromme alla avoimista työpaikoistamme. Vaikka laatikko olisi tilapäisesti tyhjä ja koet, että kuulut joukkoomme, ole rohkea ja Ilmianna itsesi avoimella hakemuksella Jarkolle/Arille! Meitä kiinnostaa erityisesti se mitä osaat, mitä haluat meillä tehdä ja miksi työ tilitoimistossamme kiinnostaa.

Haluamme olla nopeita ja näppäriä myös työnhakijoiden kanssa! Vastaamme hakemuksiin ja heti tilitoimistosankarin tehtävistä vapauduttuamme…

Avoimia työpaikkoja:

Tule Eqvitian iloiseen ja dynaamiseen joukkoon!

Toimintamme laajentuessa haemme joukkoomme osaavaa

PALKANLASKIJAA

Työtehtävät

Vastaat itsenäisesti omista palkanlaskenta-asiakkaistasi, kokeneen palkanlaskentatiimin tuella. Lisäksi olet mukana kehittämässä palkanlaskennan prosesseja ja ohjelmia. Työtehtävät ovat varsin monipuoliset.

Odotamme sinulta

Kaupallista koulutusta, voit olla koulutukseltasi esimerkiksi tradenomi tai merkonomi. Arvostamme kokemusta palkanlaskennasta, mutta tärkeintä on aito kiinnostus alaa ja palkanlaskijan työtä kohtaan.

Palkanlaskijan työssä tarvitaan ripeää ja itsenäistä otetta. Toivomme, että olet joustava ja kehittämishaluinen.

Tarjoamme sinulle

Vakituisen työsuhteen, jossa työtehtävät ovat monipuolisia ja asiakkaat mukavia. Tehtävässä pääset kehittämään osaamistasi vastuullisten tehtävien parissa ja kasvamaan palkanlaskennan asiantuntijana. Kannustamme mm. PHT-tutkinnon suorittamiseen.

Tarjoamme iloisen ja rennon työyhteisön, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät henkilöstöedut, kuten virkistysreissuja Etelä-Eurooppaan. Eqvitia panostaa henkilökuntansa osaamiseen, ilmapiirimme on innostunut, tekeminen tiimihenkistä ja kannustavaa. Viihtyisät, modernit toimitilamme sijaitsevat aivan kauppakeskus Sepän vieressä Jyväskylän Seppälässä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antaa toimitusjohtajamme Jarkko Hakola p.040 839 1921.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 29.3.2019 mennessä jarkko.hakola@eqvitia.fi