Meille töihin

Etsitkö innostavaa työtä taloushallinnon alalta?

Eqvitialla ihmiset ovat yrityksen tärkeintä pääomaa. Etsimme jatkuvasti taloushallinnon ammattilaisia ja hyviä tyyppejä. Haluatko olla mukana rakentamassa asiakkaidemme menestystä ja kehittyä samalla taloushallinnon ammattilaisena? Me voimme tarjota sinulle mielekästä työtä sekä innostavan työyhteisön ja asiakkaat.

Jos kiinnostuit, niin hae meille töihin. Jos meillä ei juuri nyt ole avoinna sinulle sopivaa tehtävää, voit laittaa meille avoimen hakemuksen sähköpostitse.

Avoimet työpaikat talousammattilaisille

Etsimme kasvun myötä vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään

CONTROLLERIA

Intohimosi on erilaisten yritysten controller-toimintojen kehittäminen ja Eqvitian controller-palvelujen tuottaminen. Asiakkaamme toimivat laajasti eri toimialoilla, ja eri kokoluokissa. Heillä on tarve talousjohtamisen ammattilaiselle, joka tuo vahvan näkemyksen muun muassa liiketoiminnan kehittämiseen, sisäiseen ja ulkoiseen laskentaan sekä johdon raportointiin.

Sinulla on kyky omaksua ripeästi uuden liiketoiminnan tärkeimmät piirteet.  Hyvät kommunikointitaidot ovat työssä menestymisen kannalta ensiarvoisen tärkeää.

Toivomme, että sinulta löytyy kokemusta controllerin tehtävistä useamman vuoden ajalta. Olet työskennellyt aiemmin esimerkiksi talouspäällikkönä, CFO:na tai controllerina.

Tukenasi sinulla on vahvan kokemuksen omaava controller-tiimi ja viimeisimmät työkalut.

Oletko etsimämme huipputyyppi? Ilmianna itsesi meille: heikki.pankalainen@eqvitia.fi ja jarkko.hakola@eqvitia.fi

Paluumuuttaja!

Eqvitia on mukana Business Jyväskylän luotsaamassa Paluu Jyväskylään -kampanjassa. Sinä maailmaa nähnyt urahaukka – palaa Jyväskylään ja tule meille töihin! Etsimme juuri kaltaistasi asiantuntijaa, joka liitää korkealla ja katsoo tulevaisuuteen. Katso vinkit paluumuuttoon osoitteessa paluumuutto.fi ja laita hakemus tulemaan meille. – Liity parveen!

 

Ota yhteys:

CONTROLLER-PALVELUT

Heikki Pänkäläinen

heikki.pankalainen@eqvitia.fi
040 575 8065

TALOUSHALLINTO

Netta Metsätähti

netta.metsatahti@eqvitia.fi
044 737 2276

PALKKAHALLINTO

Kati Hämäläinen

kati.hamalainen@eqvitia.fi
044 737 2271

Kysyttävää? Ota yhteyttä!