Tule Eqvitian iloiseen ja dynaamiseen joukkoon!

Toimintamme laajentuessa haemme joukkoomme osaavaa KIRJANPITÄJÄÄ

Työtehtävät

Vastaat itsenäisesti omista kirjanpitoasiakkaistasi, kokeneen kirjanpitotiimin tuella. Lisäksi olet mukana kehittämässä kirjanpidon prosesseja halutessasi myös muita yrityksemme toimintoja. Työtehtävät ovat varsin monipuoliset.

Odotamme sinulta

Kaupallista koulutusta, voit olla koulutukseltasi esimerkiksi tradenomi tai merkonomi. Edellytämme kokemusta osakeyhtiöiden kirjanpidosta. Tärkein ominaisuus työssä pärjäämiseksi on aito kiinnostus alaa ja kirjanpitäjän työtä kohtaan.

Kirjanpitäjän työ on vastuullista ja siinä tarvitaan itsenäistä otetta. Toivomme, että olet joustava ja kehittämishaluinen.

Tarjoamme sinulle

Vakituisen työsuhteen, jossa työtehtävät ovat monipuolisia ja asiakkaat mukavia. Tehtävässä pääset kehittämään osaamistasi vastuullisten tehtävien parissa ja kasvamaan kirjanpidon asiantuntijana. Kannustamme mm. KLT-tutkinnon suorittamiseen.

Tarjoamme iloisen ja rennon työyhteisön, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät henkilöstöedut, kuten virkistysreissuja Etelä-Eurooppaan. Eqvitia panostaa henkilökuntansa osaamiseen, ilmapiirimme on innostunut, tekeminen tiimihenkistä ja kannustavaa. Viihtyisät, modernit toimitilamme sijaitsevat aivan kauppakeskus Sepän vieressä Jyväskylän Seppälässä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antaa toimitusjohtajamme Jarkko Hakola p. 040 839 1921.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 30.6.2020 mennessä osoitteeseen jarkko.hakola@eqvitia.fi.

Jos verotukseen suunnitellut muutokset menevät läpi osinkoverotus kisirtyy huomattavastikorotetut poistot