Tilitoimisto, Kirjanpito & Kirjanpitäjä | Kuopio

Kirjanpito ja tilitoimisto Kuopio – Eqvitia Oy

Eqvitia on taloushallinnon kumppani ja palveleva tilitoimisto Kuopiossa. Tehostamme taloushallintaanne tarjoamalla tilitoimistopalvelua, palkanlaskentaa, reskontran ylläpitoa, kirjanpitoa ja controller-palveluja järkevästi ja tehokkaasti. Kirjanpidon ja taloushallinnon ulkoistaminen meille kannattaa. Tilitoimistomme avulla yrityksesi voi keskittyä tehostamaan liiketoiminnan ydinosaamista tehokkaammin ja säästää resursseja.

Palvelumme

Kirjanpito, kirjanpitäjä

Eqvitia auttaa viemään kirjanpidon ja taloushallinnon uudelle tasolle. Tilitoimisto Eqvitian kokeneet kirjanpitäjät hoitavat taloushallinnon toimenpiteet asiantuntevasti ja modernilla otteella. Räätälöimme palvelukokonaisuuden tarpeidenne mukaan.

Palkanlaskenta

Voitte ulkoistaa meille palkanlaskentanne osana taloushallinnon kokonaisuutta tai erikseen. Tarjoamme kokonaispalvelua, johon voi kuulua muun muassa palkanlaskenta ja maksatus, lomapalkkojen laskenta, palkkaan liittyvät työsuhdeasiat, matkalaskut, viranomaisilmoitukset ja neuvonta.

Reskontrat

Olemme Eqvitialla osto- ja myyntilaskujen käsittelyn ammattilaisia. Auktorisoitu taloushallinnon asiantuntija hoitaa laskutuksen ja reskontran ylläpidon ammattitaidolla sekä nykyaikaisilla sähköisen taloushallinnon ohjelmistoilla. Käytämme sujuvasti erilaisia reskontra- ja laskutusjärjestelmiä.

Controller

Tarvitsetteko talousjohtamisen kehittämistä? Voimme tarjota talousjohtamisen asiantuntijan (esim. Interim controller, CFO, talousjohtaja) ulkoistettuna palveluna. Eqvitian Controller-palvelun tarkoituksena on tuoda vankkaa talouden johtamisen näkemystä ja konkreettisia sekä helposti toteutettavia toimintamalleja arkeen. Kehitämme myös johdon raportointeja talousjohtamisen tueksi.

Eqvitia on jyväskyläläinen tilitoimisto sekä talousjohtamisen ja taloushallinnon palvelutalo. Tarjoamme tilitoimistopalveluja Kuopion alueella.

Autamme mielellämme, kun kirjanpidon vaihtaminen on yrityksessänne ajankohtaista tai haluatte ulkoistaa nykyisiä toimintoja.

Ota yhteys, niin jutellaan lisää taloushallinnon tarpeistanne. >

Kirjanpidon tärkein tehtävä on kirjanpitolain ja verotuksen täyttäminen.

~

Ei kannata unohtaa, että kirjanpidolla on erittäin tärkeä rooli toimia sisäisen laskennan selkänojana.

Ota yhteys:

Kati Hämäläinen

palvelupäällikkö, palkanlaskenta
044 737 2271

Netta Metsätähti

palvelupäällikkö, taloushallinto, KLT
044 737 2276

Jarkko Hakola

toimitusjohtaja, myynti
040 839 1921

Kysyttävää? Ota yhteyttä!