Tule Eqvitian iloiseen ja dynaamiseen joukkoon!

Toimintamme laajentuessa haemme joukkoomme osaavaa

PALKANLASKIJAA

Työtehtävät

Vastaat itsenäisesti omista palkanlaskenta-asiakkaistasi, kokeneen palkanlaskentatiimin tuella. Lisäksi olet mukana kehittämässä palkanlaskennan prosesseja ja ohjelmia. Työtehtävät ovat varsin monipuoliset.

Odotamme sinulta

Kaupallista koulutusta, voit olla koulutukseltasi esimerkiksi tradenomi tai merkonomi. Arvostamme kokemusta palkanlaskennasta, mutta tärkeintä on aito kiinnostus alaa ja palkanlaskijan työtä kohtaan.

Palkanlaskijan työssä tarvitaan ripeää ja itsenäistä otetta. Toivomme, että olet joustava ja kehittämishaluinen.

Tarjoamme sinulle

Vakituisen työsuhteen, jossa työtehtävät ovat monipuolisia ja asiakkaat mukavia. Tehtävässä pääset kehittämään osaamistasi vastuullisten tehtävien parissa ja kasvamaan palkanlaskennan asiantuntijana. Kannustamme mm. PHT-tutkinnon suorittamiseen.

Tarjoamme iloisen ja rennon työyhteisön, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät henkilöstöedut, kuten virkistysreissuja Etelä-Eurooppaan. Eqvitia panostaa henkilökuntansa osaamiseen, ilmapiirimme on innostunut, tekeminen tiimihenkistä ja kannustavaa. Viihtyisät, modernit toimitilamme sijaitsevat aivan kauppakeskus Sepän vieressä Jyväskylän Seppälässä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antaa toimitusjohtajamme Jarkko Hakola p.040 839 1921.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 29.3.2019 mennessä jarkko.hakola@eqvitia.fi