Tilitoimistopalvelut

Lupaamme olla helposti lähestyttävä, ottaa asiakkaan huolet tosissaan ja palvella ketterästi. Meillä tämä tarkoittaa käytännössä ja konkreettisesti sitä, että jos taloushallinnossasi on tulipalo, vesivahinko, tai on jäänyt ruuvit kiristämättä, otamme asian yhtä vakavasti ja vauhdikkaasti hoitaaksemme kuin luottotalkkarisi.

Kredit ja debit. Pilkut, palkat, alvi ja tase. Me ymmärrämme ja teemme sinun taloudenhallintaa, jotta voit nukkua yösi rauhassa.

Talouden ohjauksen kivijalka ja perusta on asiakkaan tarpeisiin räätälöity kirjanpidon järjestelmä. Kaikille ei sovi sama malli. Rakennamme seurannan niin, että se palvelee sinun yritystäsi.

Controller-palvelut

Yrityksen kasvaessa myös vaatimukset ja odotukset tilitoimistopalveluiden suhteen kasvavat. Helposti käy niin, että peruspalvelu, joka sisältää lakisääteiset tehtävät, ei enää riitä.  Kun vaatimukset ja odotukset kasvavat, Controller- palveluilla varmistamme, että tilitoimisto skaalautuu asiakkaamme kasvavien tarpeiden mukaan.

Controllerin tehtävänä on auttaa johtoa pääsemään omistajan asettamiin tavoitteisiin. Toisin sanoen, controllerin katse on kannattavuuden ja kassavirran parantamisessa. Controllerin vastuulla on myös rakentaa näkymää eteenpäin, mihin ollaan menossa. Me kehitämme seurantaa ja raportointia, teemme luvuista läpinäkyviä ja mahdollistamme aidon ohjaamisen katsomalla eteenpäin. Työskentelemme tarvittaessa osana yrityksen johtoryhmää, yhtenä tiimin jäsenistä.

Jaamme mielellämme osaamistamme muidenkin hyväksi. Koulutamme yritysten omia kirjanpito- osastoja kasvamaan controller-osastoiksi. Koulutamme myynnin ja markkinoinnin sekä tuotannon ja tuotekehityksen ihmisiä toiminnan mittaamiseen ja tavoitteiden asettamiseen.

Kysyttävää? Ota yhteyttä!