Yrityksellesi räätälöity
KIRJANPITO

Ei mitään tavanomaista kirjanpitoa, vaan yrityksesi kattava taloushallinto proaktiivisesti ja laadukkaasti. Kumppaninasi emme pelkästään hoida tilinpäätöksiä ja raportointia vaan huolehdimme yrityksesi taloushallinnosta kokonaisvaltaisesti entistä kannattavampaan tulevaisuuteen tähdäten.

Yksilöllisesti rakennetun mittariston ansiosta saat helposti ymmärrettävän näkymän taloutesi tasapainoon.

Uusi perspektiivi liiketoimintaan

Ulkoistettu controller osaa katsoa yrityksen toimintaa uudesta perspektiivistä ja objektiivisemmin kuin yrityksen sisällä toimivat asiantuntijat. Näin kehitysalueet, joille oma henkilöstö helposti sokeutuu, tulevat huomatuiksi ja johtajien tietoisuuteen.

Koko tiimin tietotaito käytössäsi

Saat controllerin mukana kokonaisen tiimin talouden asiantuntijoita. Siinä missä yrityksen sisäinen controller ratkaisee kysymyksiä yksin, ulkoistetulla controllerilla on tukenaan kokonaisen tiimin tietotaito ja useiden aivojen prosessorit.

Tehokkuutta asiantuntemuksesta

Ulkoistetun controllerin päätoiminen tehtävä on liiketoiminnan kehittäminen. Aiempi kokemus asiakkaiden talouden kehittämisestä luo laajaa vertailupohjaa ja perspektiiviä kannattaviin toimenpiteisiin, eikä pyörää tarvitse keksiä aina uudelleen.

Säästä yrityksesi aikaa ja rahaa

Maksat ainoastaan ajasta, joka yrityksen toiminnan kehittämiseen aidosti käytetään. Erityisesti pk-yrityksille ulkoistettu controller tuottaa selkeitä säästöjä, kun controllerin voi ostaa tarvittaessa vaikka pariksi tunniksi kerrallaan.

Tarkka näkymä myyntikatteeseen ja sen kehitystrendeihin.

Saat yhdellä napinpainalluksella näkyvillesi myyntikatteen ja sen kehitystrendin asiakkaittain, tuotteittain ja tuoteryhmittäin. Visuaalisen mittariston ansiosta dataa on helppo lukea ja analysoida, mikä auttaa fiksujen ratkaisujen tekemisessä. Käyttämämme visualisointityökalu on Microsoft Power BI.

eqvitia controller-palvelu mittaristo

Ajantasainen data helposti luettavissa yhdellä silmäyksellä.

Nojaa rennosti taaksepäin ja tarkista vaikka aamukahvin aikana helposti tulkittavista visuaalisista mittareista muun muassa:

• Minkä tuotteen kate on kasvanut ja minkä heikentynyt esimerkiksi viime vuodesta.
• Minkä asiakkuuden kate on kasvanut tai heikentynyt esimerkiksi viimeisimmän kvartaalin aikana.
• Kuinka paljon rahaa kassaan olisi vapautettavissa tuotteista, joiden varastokierto on heikentynyt.

eqvitia controller-palvelu mittaristo

Asiantuntijamme apunasi

Vilma Aaltonen

JUNIOR CONTROLLER
044 737 2279

Heikki Pänkäläinen

KEHITYSJOHTAJA, CONTROLLER-PALVELUT
040 575 8065

Pyydä tarjous

Haluatko kuulla lisää, kuinka autamme taloutesi johtamisessa?

Kysyttävää? Ota yhteyttä!