Eqvitia - Taloushallinnon palvelutalo

Kirjanpito ja tilinpäätökset

Kirjanpitoa, joka vastaa johtamisen tarpeisiin Jyväskylästä käsin.

Kirjanpito ja tilinpäätökset

Eteenpäin katsovaa taloushallintoa

Nykyaikainen taloushallinto ei katso menneisyyteen, vaan tulevaisuuteen. Liian usein liiketoiminnassa tyydytään vielä kirjanpidosta saadun menneen tiedon raportointiin ja tulkintaan.  Eqvitia auttaa viemään kirjanpidon ja taloushallinnon uudelle tasolle. Moderniin ajatteluun perustuva taloushallinto palvelee paremmin johtamisen tarpeita ja auttaa tulevaisuuden ennakoinnissa. Olemme apu taloushallinnon tarpeisiinne Jyväskylässä sekä muualla Suomea.

Onko teillä haasteita seuraavissa asioissa?

Eqvitian kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut

Eqvitian taloushallinnon asiantuntijat auttavat rakentamaan taloushallintonne prosessit järkevästi ja tehokkaasti. Tarjoamme kirjanpidon, tilinpäätösten ja taloushallinnon tarpeisiin perinteisiä tilitoimistopalveluja kattavamman  kokonaisuuden. Lähtökohtanamme on, että järjestelmissä oleva tieto palvelee lakisääteisten vaatimusten lisäksi ennen kaikkea sisäistä laskentaa ja johdon tarpeita. Valjastamme tietopääomanne omilla järjestelmillänne siten, että tieto

Ottakaa seuraava askel
taloushallinnon kehittämisessä!

Taloushallinnon kehittäminen kannattaa, koska se vaikuttaa liiketoiminnan kasvuun monella tapaa. Eqvitian kokeneet talousammattilaiset ja kirjanpitäjät ovat apunasi. Lähdetään liikkeelle suunnitelmallisesti ja askel kerrallaan.

  • Kartoitamme nykytilanteenne liiketoiminnan, johtamisen ja järjestelmien osalta.
  • Teemme ehdotuksen taloushallinnon parantamiseksi.
  • Implementoimme halutessanne muutokset.

 

Rakennamme ratkaisut teille sopiviin järjestelmiin. Käytämme nykyaikaisia toiminnan ohjauksen ja sähköisen taloushallinnon järjestelmiä, kuten Microsoft Dynamics 365 Business Central, Microsoft Dynamics Nav, SAP, Lemonsoft, Visma L7, Lean System, Likeit, Procountor, Valueframe, Evelia, Netbaro nEcom ja Basware Alusta.

Ohjelmistot:

Joko aloitetaan?

Ota yhteyttä, niin jutellaan, miten voisimme tukea teitä kasvun tiellä