Eqvitia

Controller palvelujen kehitysjohtajana Eqvitialla

Controllerin työ on mahtavaa! Olet mukana yrityksen kaikissa toiminnoissa, talouden johtamisen ja kehittämisen näkökulmasta. Numeroilla asioiden mallintaminen, ja organisaatiossa viestiminen on välillä haastavaa, mutta samalla myös palkitsevaa. Controllerin rooli on näköalapaikka yrityksen ytimeen, ja siinä jos missä asioihin voi vaikuttaa!

Kun controllerin työtä tekee laskutettavana palveluna asiakkaille, tuo se samaan työhön vielä uuden miellyttävän mausteensa. Toimialoja, yrityskokoja, johtoryhmiä ja toimitusjohtajia on hyvin erilaisia ja eri tilanteissa. Controllerin osaamistaan pääsee hyödyntämään laajasti, ja samalla itse oppii koko ajan. Mikään ei ole staattista, mitään ei tarvitse tehdä turhaan, vaan kaikella mitä tehdään, on tilaus ja tarve. Vaikutukset näkee heti, ja palaute on välitöntä. Näköalapaikka potenssiin kaksi!

Tervetuloa tiimiimme!

Jos haluat haastaa itseäsi, ja tuoda oman asiantuntemuksesi laajan yritysjoukon käyttöön, on tämä mitä parhain rooli ja työ. Tervetuloa mukaan Eqvitian iloiseen controller- tiimiin, meillä on paljon tekemistä!

Katso tarkemmat tiedot rekrystä. >

Jaa artikkeli somessa:

Jaa Linkedinissä
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä